top of page

Palautteet

Nainen, 40v 

Nainen, 35v 

Nainen, 32v 

"Olen äärimmäisen kiitollinen Jennalle kattavasta ja laadukkaasta valmennuksesta joka käynnisti elämässäni suuren kiinnostuksen omaa hyvinvointiani kohtaan. Valmennuksen sisältö oli laaja ja monipuolinen ja sain monta hyvää uutta rutiinia elämääni. Ilman kaikkea sitä tukea ja apua en olisi pystynyt näin suuriin muutoksiin."

"Valmennus auttoi minua pysähtymään kiireisen arjen keskellä ja tarkastelemaan omia tapoja. Olen vihdoin alkanut miettiä myös itseäni ruuhkavuosien keskellä. Olen ottanut monia hyviä rutiineja osaksi arkeani ja ne tuntuvat jo täysin luonnollisilta. Liikun säännöllisesti, kiinintän huomiota ruokavaliooni ja sain Jennalta paljon ihania kauneudenhoito vinkkejä. Elämä tuntuu valoisammalta nyt!"

"Valmennus auttoi minua ymmärtämään mitkä asiat ovat oikeasti elämässäni tärkeitä ja mihin haluan panostaa. Sain rohkeutta hypätä tuntemattomaan ja olen todella innoissani tulevaisuudesta!" 

Nainen, 44v

"Parasta antia valmennuksessa on minulle ollut se että olen oppinut lempeyttä itseäni kohtaan ja tehnyt muutoksen ajattelumallissani että jo pienikin hyvinvointiteko merkitsee paljon isossa kuvassa. Sain paljon uutta tietoa jatkoa varten ja olen innoissani tulevasta. Lisäksi peilistä minua katsoo onnellinen nainen nyt." 

Nainen, 65v 

"Kiitos jennalle siitä että opetit minulle näin vanhoilla päivillä monia uusia hyvinvointitapoja hoitaa itseäni. Löysin uudelleen ilon liikuntaan ja sain repertuaariini paljon uusia terveellisiä reseptejä. Olen paljon energisempi kuin aiemmin ja odotan jo uutta aamua kun pääsen liikkumaan ja pitämään huolta itsestäni."

Tree Pose

Nainen, 37v 

"Olen super onnellinen että päätin lähteä Jennan valmennukseen. Koko kokonaisuus on ollut minulle ihan loistava ja olen saanut arkeeni niin paljon uutta energiaa ja hyvinvointia. Olen päässyt eroon sokerikoukusta, ihoni kunto on parantunut ja suunnittelen innoissani tulevaisuutta. Tuhannet kiitokset sinulle!"

bottom of page