top of page

iHerb-nettikaupan suosikit

Lapsille terveellisempiä karkkeja


En tykkää antaa lapsille kaupan peruskarkkeja mutta joskus on hyvä olla jotain lahjonta-aineksia käsillä ja tilaan yleensä kerralla isomman satsin herkkuja heille iHerbistä. Tässä mun suosikit:


YumEarth gummy bears

YumEarth lollipops

Zollipops candy /tikkarit- löytyy paljon erilaisia makuja.


Näitä löytyy monia erilaisia ja eri makuisia. TIlaan yleensä kerralla about puolen vuoden satsin säilöön. Meidän lapsiraukat ei tosiaan kovin usein karkkeja saa:D


Melissa Wood Health suosittelema ja käyttämä hampaiden valkaisusetti. Sold:D Käytän myös saman sarjan hammastahnaa.


Mun heikkous on erilaiset murot ja koska Suomesta ei löydy oikeastaan mitään terveysmuroja niin tilailen niitä yleensä täältä.


Catalina Crunch murot mun suosikkimaut ovat: honey graham, chocolate banana, chocolate peanut butter, cinnamon toast (love it!!), dark chocolate, maple waffle ja mint chocolate. Eli about kaikki!:D


Catalina Crunch keksit - saman sarjan keksit on myös super hyviä! Chocolate mint mun suosikki maku.


Vital Proteins kollageeni latte jauheet. Niillä on aivan ihania makuja, mun suosikit on cocoa caramel ja hot cocoa. Joskus heillä myös ihania kausimakuja mutta ainakaan vielä ei näyttänyt olevan myynnissä.


Turbo creamer- french Vanilla. Tätä oon myös testannut kahviin ja oli tosi hyvää!


Tässä nyt tätä snack osastoa mitä tuolta yleensä tilailen. Ennen tilasin myös vitamiineja ja kosmetiikkaa mutta nykyään niitä löytyy niin super laadukkaita myös Suomesta eli ei enää tarvetta tilata. Mutta snack meiningit on vielä aika puutteelliset täällä meillä eli niitä tosiaan tilailen tuolta.


Uudet asiakkaat saavat aina 26% alennusta Iherbistä koodilla 26NEW ja kaikki saavat ilmaisen toimituksen jos tilaus on yli 60€. Eli siksi tosiaan tilaan aina kerralla enemmän, yleensä teen tuonne tilauksen 2 kertaa vuodessa:)

bottom of page