top of page

Le Self Care Club

Nyt se on virallista! Olemme työstäneet ystäväni ja business-partnerini Yacinen kanssa meidän uusinta projektia; Le Self Care Club joka on jäsenille suunnattu online yhteisö& kuukausipalvelu täynnä hyvinvointi-inspiraatiota. Kuukausimaksulla saat käyttöösi viikottain kasvavan sisällön joka sisältää päivittäisen pilates tyylisen treenin, herkullisia reseptejä, kauneudenhoitovinkkejä ja paljon muuta inspiroivaa hyvinvointia tukevaa sisältöä.


Ota aikaa itsellesi, löydä sisäinen ja ulkoinen hehkusi sekä rakenna kestäviä rutiineja osana inspiroivaa yhteisöä. Osaavien valmentajien ja inspiroivan yhteisön tukemana voit aloittaa kestävän matkan kohti pysyvää hyvinvointia.


Jäsenyys sisältää treeniohjelman (10-30min treeni joka päivälle), ravitsevia reseptejä, kauneudenhoitovinkkejä, hyvinvointia tukevia tietoiskuja, erilaisia kalenteri- ja päiväkirjapohjia, pohdintatehtäviä, kuukausittaisen live-lähetyksen vaihtuvalla teemalla ja paljon muuta! Pääset myös osaksi inspiroivaa yhteisöä ja saat jäsenalennuksia sekä etuja tapahtumista ja retriiteistä.


Toimimme ystäväni Yacinen kanssa valmentajina ohjelmassa, olemme molemmat koulutettuja hyvinvointialan ammattilaisia ja intohimoisia hyvinvoinnin sanansaattajia.


Tervetuloa mukaan juuri sellaisena kuin olet. Nyt on juuri täydellinen aika investoida itseesi ja hyvinvointiisi koska mikään ei ole niin tärkeää kuin se että meillä on hyvä ja onnellinen olo omassa kehossa ja mielessä.


Täältä pääset tutustumaan paremmin Le Self Care Clubiin!

bottom of page