top of page

Sweaty Soul Searching-metodi

Olen aina rakastanut testailla erilaisia liikuntamuotoja ja olen myös vuosien saatossa kouluttautunut eri liikuntamuotojen ammattilaiseksi (jooga, barre, pilates, personal training).


Kaikki lähti siitä että aloin kaipaamaan tuntia jossa yhdisteltäisiin monia eri rakastamiani liikuntamuotoja mutta en löytänyt sellaista joten vuosia sitten päätin kehitellä oman metodin; Sweaty Soul Searching. Pidin ensimmäiset tunnit 8 vuotta sitten ja siitä lähtien olen säännöllisesti pitänyt yksityistunteja ja ryhmätunteja tarkoin valituissa Boutique Fitness- studioissa joihin uskon konseptini sopivan.


Sweaty Soul Searching-metodi on yhdistelmä funktionaalista treeniä erilaisilla pienillä painoilla, pilatesta, joogaa, barrea, hiit-treeniä ja meditaatiota. Jokainen tunti on erilainen elämyksensä ja tavoitteena on että tunnin jälkeen asiakas on virkistynyt, energisempi, on saanut hikoilla mutta myös rauhoittaa kehon ja mielen. Tunti voidaan pitää ulkona tai sisällä.


Puhun usein hikoilun tärkeydestä ja tällä tunnilla tarkoituksena on tosiaan hikoilla mutta low impact- metodilla. Välillä nostamme myös sykkeitä sillä meidän sydän terveytemme kannalta pieni sykkeen nosto silloin tällöin on erittäin tarpeellista.


Intohimoni on auttaa ihmisiä voimaan hyvin, näyttämään ja tuntemaan olonsa hehkuvaksi omassa kehossaan ja mielessään ja Sweaty Soul Searching- metodi on valtavan iso apu myös laajoissa valmennuksissani. Mutta jo yhdellä tunnilla voidaan saada aikaiseksi positiivisia tuloksia.


Tule testaamaan ja tunne itse muutos minkä jo tunnin treeni voi saada aikaan!


Täältä pääset varaamaan yksityistunnin.


bottom of page